top of page

DE WEG NAAR BINNEN

Wat gaan we doen?

We gaan aan de hand van sjamanistische wijsheden en technieken aan de slag met stromend krijgen waar jij op vastloopt. Het is een intensieve workshop die vooral over jou zelf zal gaan. De weg naar binnen als weg naar de vrijheid om de verandering die jij voor jezelf wenst te realiseren.

Beïnvloed door het werk van o.a. de Koreaanse Sjamaan Hiah Park werken we stap voor stap aan

  • Het verkennen van blokkades in jezelf

  • Het expressie geven aan verborgen emoties

  • Het dieper in contact komen met jezelf

  • Het manifesteren van jouw potentieel

  • Het werken aan vrijheid en ruimte om je potentieel te kunnen leven

Voor wie?

Voor iedereen die bereid is de diepte in te gaan om de verandering in zichzelf te realiseren die nodig is om het diepste verlangen te kunnen verwezenlijken.

Investering

3 dagen, €900,- inclusief BTW. Bij deze prijs zijn koffie/thee, lunch en de workshopmaterialen inbegrepen. 

3 daagse.png

Datum

5, 6 & 7 juni 2023

Werktijden

9.30 - 17.00

Prijs incl BTW

€900,-

Locatie

's-Hertogenbosch

Facilitators

12.png
9.png

Kim Draijer

Kim vind het altijd een uitdaging te werken met zaken die minder tastbaar zijn in combinatie met het hele concrete. Haar grote kracht is haar creërende kracht en haar vernieuwende kracht.

 

Met de ingrediënten uit de vele diverse bronnen en stromingen weet zij altijd weer iets nieuws te ontwikkelen. Systemisch werk is in al haar werk verbonden. 

11.png
logo kaysri.png

Kaysri Bangaru

Kaysri is de oprichter en eigenaar van praktijk voor Zingeving en Werk. Zij heeft ruime ervaring in het waarde toevoegen op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. 

 

Kaysri combineert Systemisch werk met energetisch werk, oosterse en westerse filosofie en psychologie. Ze combineert haar rust met de sprankeling van speelsheid en onderzoeken. 

bottom of page