top of page

TRANSCULTUREEL SYSTEMISCH WERK VIA KUNST & CULTUUR

Wat gaan we doen?

Transcultureel Systemisch werk over de lijn van kunst en cultuur. Het DNA van jouw oorspronkelijke grond is terug te vinden in kunst en cultuur. Ga met ons op een systemisch ontdekkingstocht. We gaan werken met de kunst en cultuur uit het land waar je roots liggen. We gaan onderzoeken, ontdekken, integreren en leren over onszelf via deze kunst en cultuur. Het resultaat is een sterkere verbinding met delen in jezelf die buiten beeld zijn geraakt of onbekend zijn. Hierdoor ben je beter in staat in jouw volledige zijn en potentieel jouw plek in te nemen in het hier en nu.

Voor wie?

Voor iedereen die op een andere plaats leeft dan waar de oorsprong ligt. Dit kan zijn door eigen migratie, of door migratie van voorouders. Dit kan gaan over een intercontinentale verplaatsing of binnen europa. Heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan dat eruit komt? Dat jij niet volledig jezelf met kracht te kunnen manifesteren. Heb jij het gevoel dat jouw potentieel onderbenut is? Wil je steviger in het leven staan? Schrijf je. dan in voor deze opleiding.

Investering

8 dagen, schrijf je in vòòr 1 augustus 2023 en ontvang €300,- korting. Je betaalt €2.600,- in plaats van €2.900,- Deze prijzen zijn inclusief BTW. Bij deze prijs zijn koffie/thee, lunch en de opleidingsmaterialen inbegrepen. 

kunst en cultuur.png

Datum

11 & 12 september

9 & 10 oktober

6 & 7 november

18 & 19 december

2023

Werktijden

9.30 - 17.00

Prijs incl BTW

€ 2.600,-

Vroegboekkorting

vòòr 1 augustus 2023,

daarna €2.900,-

Locatie

's-Hertogenbosch

bottom of page