top of page

SYSTEMISCH WERK
MET ALLE ZINTUIGEN

Wat gaan we doen?

Wij gaan aan de slag met toegankelijke werkvormen die de systemische laag raken. Wil jij jouw systemische gereedschapskist vullen met meer creatieve systemische werkvormen waarbij alle zintuigen mee mogen doen? En neem je graag een gereedschapskist vol met concrete tools mee naar huis?

Als Annelies Meijers en Kim Draijer bij elkaar komen komt er altijd een enorme creatie kracht op gang. Er is bij hen een oneindige stroom van ideeën over hoe je ook met materialen kunt werken en welke ingangen er zijn om met de systemische laag te werken.

 

Tijdens deze  unieke tweedaagse delen Kim en Annelies gul hun beproefde én natuurlijk ook splinternieuwe creatieve werkvormen die zij o.a. toepassen binnen hun systemisch werk met teams en familie bedrijven. Een uniek kijkje in de keuken van deze twee creatieve Systemische powervrouwen! Alle zintuigen gaan zij betrekken in de systemische ervaringen die jij ook in jouw werk in kan zetten.

 

Deze 2 dagen gaan we jouw verbeeldingskracht en creativiteit vergroten. Je ontvangt systemische inspiratie en hele laagdrempelige tools in handen om zelf mee aan de slag te gaan. Het gaat veel verder dan de bekende tafelopstellingen of het werken met vloerankers. En mooi: je kunt de werkvormen direct inzetten tijdens jouw werk!

Je krijgt letterlijk een gereedschapskist mee naar huis met materialen en een bak vol creatieve ideeën. We gaan lekker buiten de lijntjes kleuren en gaan ook inspiratie buiten ophalen. Kortom: een actief programma vol inspiratie!

toolbox.png

Datum

28 & 29  Maart 2023

Werktijden

9.30 - 17.00

Prijs incl BTW

€ 695,-

Vroegboekkorting

vòòr 12 Februari 2023,

daarna €750,-

Locatie

's-Hertogenbosch

Voor wie?

Voor iedereen die een systemische basis heeft en meer systemische werkvormen wil inzetten, die verdieping en energie geven in het werken met groepen of individuen. Bijvoorbeeld: (Team)coaches, Adviseurs, Trainers/Opleiders, Managers, Projectleiders.

Investering

2 dagen, €750,- inclusief BTW. Schrijf jij je in vóór 12 februari dan geldt er een vroegboekkorting van €55,- en betaal je €695,- inclusief BTW. Bij deze prijs zijn koffie/thee, heerlijke lunch en de workshopmaterialen en de gereedschapskist inbegrepen. 

Facilitators

12.png
9.png

Kim Draijer

Kim vind het altijd een uitdaging te werken met zaken die minder tastbaar zijn in combinatie met het hele concrete. Haar grote kracht is haar creërende kracht en haar vernieuwende kracht. Met de ingrediënten uit de vele diverse bronnen en stromingen weet zij altijd weer iets nieuws te ontwikkelen. Systemisch werk is in al haar werk verbonden. 

Kim werkt voor een zeer diverse portefeuille aan opdrachtgevers. Een greep uit de branches deze zich bevinden: media, advocatuur, retail, logistiek, food en overheid. Naast (team)coaching en leiderschapsontwikkeling, begeleidt ze cultuurtrajecten rondom o.a. sociale veiligheid. Daarnaast is ze actief in het doorontwikkelen van het systemische veld. Dit doet ze o.a. onder het door haar opgerichte labels Systemisch Benaderd en luverium.

13.png
am kw.png

Annelies Meijers

Waardevolle inzichten creëren voor de teams en professionals dat tekent Annelies haar werk. Keerpunten bij gedoe en complexiteit het onzichtbare zichtbaar maken. Zodat zij hun doel kunnen bereiken. Dáár gaat het bij haar om, bij alles wat ze doet. En dat altijd met de inzet van creatieve werkvormen en (systemische) tools die zij afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

 

Annelies werkt als systemisch coach voor teams, familiebedrijven en leiders en geeft trainingen rond Systemisch vrouwelijk leiderschap, Systemisch werken voor mediators, project- en programmamanagement, Holding Space en de inzet van systemische werkvormen in teams. Daarnaast is ze organisatie- en scenario-opsteller.

bottom of page